-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Keigo Sato, 佐藤 圭吾
المصدر: 日本食品科学工学会誌 / Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi. 2023, 70(6):235
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Kenji Tayama, Tomoka Kurotobi, Yoko Okamoto, 多山 賢二, 岡本 洋子, 黒飛 知香
المصدر: Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science. 2023, :195
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Toshikazu Nishiwaki, 西脇 俊和
المصدر: 日本食品科学工学会誌 / Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi. 2022, 69(7):335
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Megumi Asada, Motoko Takaoka, Natsumi Murakami, Yukika Iwanaga, 岩永 幸佳, 村上 菜摘, 浅田 恵実, 高岡 素子
المصدر: Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science. 2022, :109
-
5دورية أكاديمية
-
6
المصدر: 八戸工業大学地域産業総合研究所紀要 = The Bulletin of Institute for Promotion of Community Industrial Activities Hachinohe Institute of Technology. 19:001-007
مصطلحات موضوعية: 発酵, lactic acid bacteria, 乳酸菌, mineral, 地下水, groundwater, fermentation, ミネラル
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::ebc92d645d253d74f8be6cf37699758dTest
http://id.nii.ac.jp/1078/00004010Test/ -
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ryoji Nakagawa, 中川 良二
المصدر: 日本食品科学工学会誌 / Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi. 2018, 65(6):283
-
8
المؤلفون: Kamiyama, Shin, Sato, Yuka, Ohta, Hikaru, Sone, Hideyuki
المصدر: 人間生活学研究. 10:15-25
مصطلحات موضوعية: 発酵, lactic acid bacteria, 乳酸菌, wine yeast, flavor, 酵母, Coffee, fermentation, コーヒー, 香気
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::06a7ee4e984cf8510d2ac8b83e9cb724Test
https://unii.repo.nii.ac.jp/records/973Test -
9
المصدر: 教育総合研究 = Research and Studies in Education. 2:117-123
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::1548456f8a4f6488f8be14c7df1617d4Test
http://id.nii.ac.jp/1055/00001143Test/ -
10
المصدر: 農研機構研究報告 食品研究部門 = Bulletin of the NARO,Food Research. 2:59-64
مصطلحات موضوعية: 発酵, lactic acid bacteria, 乳酸菌, nervous system, γ- アミノ酪酸, digestive, oral, and skin physiology, GABA 非資化性変異株, food and beverages, yeast, fermentation, γ-aminobutyric acid
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::7fa9037041bf569ae26cf2177d08b6d0Test
http://id.nii.ac.jp/1578/00000350Test/