كتاب
Differentiation of Greek Extra Virgin Olive Oils According to Cultivar and Geographical Origin
العنوان: | Differentiation of Greek Extra Virgin Olive Oils According to Cultivar and Geographical Origin |
---|---|
المؤلفون: | Alevras, D, Tasioula-Margari, M, Karakostas, K, Sacco, A |
المصدر: | Food Analysis and Preservation ; page 37-55 ; ISBN 9781926895079 9781466560055 |
بيانات النشر: | Apple Academic Press |
سنة النشر: | 2012 |
نوع الوثيقة: | book part |
اللغة: | English |
ردمك: | 978-1-926895-07-9 978-1-4665-6005-5 1-926895-07-X 1-4665-6005-3 |
DOI: | 10.1201/b13118-4 |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1201/b13118-4Test |
رقم الانضمام: | edsbas.5F11A5FD |
قاعدة البيانات: | BASE |
ردمك: | 9781926895079 9781466560055 192689507X 1466560053 |
---|---|
DOI: | 10.1201/b13118-4 |