كتاب
Genetics of Carcass and Meat Quality Traits in Iberian Pigs
العنوان: | Genetics of Carcass and Meat Quality Traits in Iberian Pigs |
---|---|
المؤلفون: | Bressan, M. C., Almeida, J., Amaral, A., Bettencourt, C., Santos-Silva, J., Moreira, O., Bessa, R., Gama, L. T. |
المصدر: | Advances in Animal Health, Medicine and Production ; page 69-86 ; ISBN 9783030619800 9783030619817 |
بيانات النشر: | Springer International Publishing |
سنة النشر: | 2020 |
نوع الوثيقة: | book part |
اللغة: | unknown |
ردمك: | 978-3-030-61980-0 978-3-030-61981-7 3-030-61980-X 3-030-61981-8 |
DOI: | 10.1007/978-3-030-61981-7_4 |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1007/978-3-030-61981-7_4Test |
حقوق: | http://www.springer.com/tdmTest ; http://www.springer.com/tdmTest ; http://www.springer.com/tdmTest ; http://www.springer.com/tdmTest |
رقم الانضمام: | edsbas.627F61D7 |
قاعدة البيانات: | BASE |
ردمك: | 9783030619800 9783030619817 303061980X 3030619818 |
---|---|
DOI: | 10.1007/978-3-030-61981-7_4 |