-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Sufen LI, Xinyi TIAN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 110-117 (2024)
مصطلحات موضوعية: steam explosion, rice bran, soluble dietary fiber, structure, adsorb ability, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Rongxu LIU, Yucong WANG, Jinyang LIU, Yitong XIE, Zhixin XIE, Zhengchen CHONG, Shihan LI, Danyi LIU, Jianchun HAN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 4, Pp 24-32 (2024)
مصطلحات موضوعية: hemp protein isolate (hpi), ultra-high pressure processing (uhp), structure, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Feifei Hu, Xiaoyan Xiong, Yukiharu Ogawa
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100718- (2024)
مصطلحات موضوعية: Amaranth grain, Simulated digestion, Starch hydrolysis, Antioxidant activity, Structure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X2400114XTest; https://doaj.org/toc/2772-753XTest
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang Zhao, Qinyang Li, Minghui Wang, Yuhua Wang, Chunhong Piao, Hansong Yu, Junmei Liu, Zhuowei Li
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100682- (2023)
مصطلحات موضوعية: Ganoderma lucidum, Polysaccharide, Structure, Antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157523001244Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Ruiqi XIANG, Feng XIE, Hong TAN, Zhanbin LI, Xiaohong SUN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 14, Pp 69-76 (2022)
مصطلحات موضوعية: dictyophora rubrovolvata, lentinus edodes, auricularia auricular, polysaccharide, structure, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuxi WEN, Xiaozhou HUANG, Xiaosi LIN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 5, Pp 105-113 (2022)
مصطلحات موضوعية: euglena gracilis, polysaccharides, extraction, structure, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhuoyang CAO, Xiaojuan LIN, Hongjing ZHANG, Jiajia WAN, Jicheng CHEN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 3, Pp 33-39 (2022)
مصطلحات موضوعية: sesame, ultra-high static pressure, in vitro digestion, phenolics, antioxidant activity, structure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yongshuai Jing, Ruijuan Zhang, Lanfang Wu, Danshen Zhang, Yuguang Zheng
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 894-907 (2020)
مصطلحات موضوعية: glehniae radix, polysaccharides, iron complex, structure, antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuang Ma, Xu Yang, Cuina Wang, Mingruo Guo
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 16, Iss 1, Pp 596-606 (2018)
مصطلحات موضوعية: Β-Lactoglobulin, ultrasound treatment, BBD, antioxidant activity, structure, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanyan Wu, Jing Wang, Laihao Li, Xianqing Yang, Jinxu Wang, Xiao Hu
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 16, Iss 1, Pp 11-19 (2018)
مصطلحات موضوعية: Pinctada fucata muscle, antioxidant peptide, purification, antioxidant activity, structure, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource