-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Bochen Liu, Yang Zhang, Shu Wang, Wanni Wang, Xuelei Xu, Jinren Wu, Yulin Fang, Yanlun Ju
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 16, Iss , Pp 100496- (2022)
مصطلحات موضوعية: Strigolactone, Abscisic acid, Maturity, Phenolics, Antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157522002942Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jin Wang, Lili Zhang, Xin Dong, Jun Wang, Vijaya Raghavan
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 16, Iss , Pp 100467- (2022)
مصطلحات موضوعية: Kiwifruit, Allergic potential, Maturity, Storage conditions, Antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157522002656Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test