-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Sadia Kharal, Farzana Siddique, Muhammad Arshad, Nida Aziz, Waseem Khalid, Muhammad Zubair Khalid, Athar Jamal, Gebremichael Gebremedhin Hailu, Sulaiman Ali Alharbi, Mohammad Javed Ansari
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 27, Iss 1, Pp 799-814 (2024)
مصطلحات موضوعية: Zahidi date fruit, HPLC, phytochemical compounds, antioxidant activity, antimicrobial potential, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Ikram Allagui, Kheiria Hcini, Dhouha Msalbi, Mongi Saoudi, Abdelfattah EL Feki, Maria José Jordan, Saleh Alwasel, Abdel Halim Harrath, Mohamed Salah Allagui
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 2107-2120 (2022)
مصطلحات موضوعية: Cleome arabica L., Box‒Behnken plan, Phenolic compounds, HPLC, FT-IR, Antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenjiang Wang, Cuiming Tang, Fanwei Dai, Gengsheng Xiao, Guoqing Luo
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 544-552 (2021)
مصطلحات موضوعية: mulberry leaves, phenolic compounds, solvent extraction, antioxidant activity, hplc, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Won-Young Cho, Da-Hee Kim, Ha-Jung Lee, Su-Jung Yeon, Chi-Ho Lee
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 43-50 (2020)
مصطلحات موضوعية: yogurt, olive leaf, antioxidant activity, sensory evaluation, hplc, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang Yuan, Jie Li, Shan He, Qingzhu Zeng, Lihong Dong, Ruifen Zhang, Dongxiao Su, Mingwei Zhang
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 71-83 (2019)
مصطلحات موضوعية: water chestnut, simulated digestion, phenolics, hplc, antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource