-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mengxue Sun, Liying Ni, Yuhong Huang, Meilian Yang, Guiguang Cheng, Ming Zhang, Maoyu Wu, Chao Ma
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100656- (2023)
مصطلحات موضوعية: Flammulina velutipes, Drying methods, Microstructure, Flavor compounds, Antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157523000986Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mahmoud A. Al-Qudah, Mohammad A. Onizat, Asma K. Alshamari, Hala I. Al-Jaber, Omar M. Bdair, Riyadh Muhaidat, Mazhar Al Zoubi, Nezar Al-Bataineh
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 482-492 (2021)
مصطلحات موضوعية: artemisia judaica, essential oil, antioxidant activity, drying methods, pca, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Tianyi Yue, Yage Xing, Qinglian Xu, Shuang Yang, Lin Xu, Xiaomin Wang, Ping Yang
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 997-1010 (2021)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, drying methods, microstructure, purple cabbage, quality characteristics, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource