-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Claudia Andrea Suarez-Ramos, Seidy Vanessa Vidal-Prado, Carlos Hernán Morales-Hormiga, Diego Fernando Roa-Acosta, Jhon Edinson Nieto-Calvache
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, color, flow, viscoelasticity, functionality, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fsufs.2023.1238606/fullTest; https://doaj.org/toc/2571-581XTest
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenfeng Li, Yaxi Zhang, Hanlu Deng, Hong Yuan, Xin Fan, Hongyan Yang, Si Tan
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100633- (2023)
مصطلحات موضوعية: Anthocyanin, Drying, Red radish, Bioaccessibility, Antioxidant activity, Color, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157523000755Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Lingli Zhang, Guangsheng Wu, Wenbo Wang, Junyang Yue, Pengxiang Yue, Xueling Gao
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 1035-1046 (2019)
مصطلحات موضوعية: blueberry juice, thermal pretreatment processing, anthocyanin, color, antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource