-
1دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 665-676 (2020)
مصطلحات موضوعية: black plum peel, sharbat, rheology, antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Toktam Mohammadi-Moghaddam, Ali Firoozzare, Narges Shamspour
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 1792-1803 (2020)
مصطلحات موضوعية: black plum peel, torshak, antioxidant activity, rheology, texture, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 1737-1747 (2020)
مصطلحات موضوعية: black plum peel, jam, antioxidant activity, texture, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohsen Estaji, Toktam Mohammadi-Moghaddam, Leila Gholizade-Eshan, Ali Firoozzare, Moosa-Al-Reza Hooshmand-Dalir
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 1979-1992 (2020)
مصطلحات موضوعية: black plum peel, marmalade, rheology, texture, antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource