-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenfeng Li, Yaxi Zhang, Hanlu Deng, Hong Yuan, Xin Fan, Hongyan Yang, Si Tan
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100633- (2023)
مصطلحات موضوعية: Anthocyanin, Drying, Red radish, Bioaccessibility, Antioxidant activity, Color, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157523000755Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Hafida zitouni, Lahcen Hssaini Hssaini, Rachida Ouaabou, Manuel Viuda-Martos, Francisca Hernandez, Sezai Ercisli, Hanaa Hachimi, Messaoudi Zerhoune, Hafida Hanine
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 380-399 (2021)
مصطلحات موضوعية: arbutus unedo l., physicochemical, antioxidant activity, organic acids, polyphenolic profiles, anthocyanin, flavonoids, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Lingli Zhang, Guangsheng Wu, Wenbo Wang, Junyang Yue, Pengxiang Yue, Xueling Gao
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 1035-1046 (2019)
مصطلحات موضوعية: blueberry juice, thermal pretreatment processing, anthocyanin, color, antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource