-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Devi, Mazarina, Soekopitojo, Soenar, Hidayati, Laili, Issutarti, Issutarti, Wahyuni, Wiwik, Hamid, Mansoor Abdul, Asri, Naufal Kukuh Tata
المصدر: Bulletin of Culinary Art and Hospitality; Vol. 3 No. 2 (2023); 66-71 ; 2797-8249
مصطلحات موضوعية: Proximate, Dewandaru fruit, Dried sweets
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: //bocahjournal.um.ac.id/index.php/bocah/article/view/45/30; //bocahjournal.um.ac.id/index.php/bocah/article/view/45
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Bulletin of Culinary Art and Hospitality; Vol. 3 No. 1 (2023); 5-12 ; 2797-8249
مصطلحات موضوعية: Okara, Soda cracker, Dietary fibre, Rheological properties, Physicochemistry properties
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: //bocahjournal.um.ac.id/index.php/bocah/article/view/35/22; //bocahjournal.um.ac.id/index.php/bocah/article/view/35
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mansoor Abdul Hamid, Jason Chuah Wai Kit, Mazarina Devi, Hasmadi Mamat, Noorakmar Ab Wahab, Umi Hartina Mohd. Razali, Fisal Ahmad
المصدر: Teknologi dan Kejuruan, Vol 44, Iss 1, Pp 73-84 (2021)
مصطلحات موضوعية: semi-refined carrageenan, potassium chloride, grass jelly, cincau, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://journal2.um.ac.id/index.php/teknologi-kejuruan/article/view/23310Test; https://doaj.org/toc/2477-0442Test
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Bulletin of Culinary Art and Hospitality; Vol. 2 No. 1 (2022); 7-19 ; 2797-8249
مصطلحات موضوعية: Sustainable Packaging, Behaviour, Survey, Descriptive Analysis, Awareness
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: //bocahjournal.um.ac.id/index.php/bocah/article/view/16/12; //bocahjournal.um.ac.id/index.php/bocah/article/view/16
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hamid, Mansoor Abdul, Kin Ming, Jason Siew, Nor, Mayrana Md., Mamat, Hasmadi, Akanda, Jahurul Haque
المصدر: Bulletin of Culinary Art and Hospitality; Vol. 1 No. 2 (2021); 42-49 ; 2797-8249
مصطلحات موضوعية: Moringa Oleifera, Chocolate, Sensory Evaluation, Total Phenolic Content, Antioxidant Activity
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: //bocahjournal.um.ac.id/index.php/bocah/article/view/7/6; //bocahjournal.um.ac.id/index.php/bocah/article/view/7
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ahmad, Fisal, Ismail, Nur Ezzliana, Chilek, Tuan Zainazor Tuan, Zamri, Amir Izzwan, Zainol, Mohamad Khairi Mohd, Wahab, Rahijan Abdul, Hamid, Mansoor Abdul
المصدر: Bulletin of Culinary Art and Hospitality; Vol. 1 No. 1 (2021); 7-12 ; 2797-8249
مصطلحات موضوعية: Product development, Traditional food, Fibre, Healthy food, By product
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: //bocahjournal.um.ac.id/index.php/bocah/article/view/2/2; //bocahjournal.um.ac.id/index.php/bocah/article/view/2