التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Storage Stability and Physicochemical Properties of Cashew Nut Burger: Cassava Coating Influence |
المؤلفون: |
Olowookere, D. A., Fagbemi, T. N., Oluwamukomi, M. O., Oluwajuyitan, T. D., Igbokwe, D. O. |
المصدر: |
Journal of Packaging Technology and Research ; volume 5, issue 3, page 201-207 ; ISSN 2520-1034 2520-1042 |
بيانات النشر: |
Springer Science and Business Media LLC |
سنة النشر: |
2021 |
نوع الوثيقة: |
article in journal/newspaper |
اللغة: |
English |
DOI: |
10.1007/s41783-021-00124-1 |
DOI: |
10.1007/s41783-021-00124-1.pdf |
DOI: |
10.1007/s41783-021-00124-1/fulltext.html |
الإتاحة: |
https://doi.org/10.1007/s41783-021-00124-1Test |
حقوق: |
https://www.springer.com/tdmTest ; https://www.springer.com/tdmTest |
رقم الانضمام: |
edsbas.5AC3948B |
قاعدة البيانات: |
BASE |