دورية أكاديمية

Storage Stability and Physicochemical Properties of Cashew Nut Burger: Cassava Coating Influence

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Storage Stability and Physicochemical Properties of Cashew Nut Burger: Cassava Coating Influence
المؤلفون: Olowookere, D. A., Fagbemi, T. N., Oluwamukomi, M. O., Oluwajuyitan, T. D., Igbokwe, D. O.
المصدر: Journal of Packaging Technology and Research ; volume 5, issue 3, page 201-207 ; ISSN 2520-1034 2520-1042
بيانات النشر: Springer Science and Business Media LLC
سنة النشر: 2021
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1007/s41783-021-00124-1
DOI: 10.1007/s41783-021-00124-1.pdf
DOI: 10.1007/s41783-021-00124-1/fulltext.html
الإتاحة: https://doi.org/10.1007/s41783-021-00124-1Test
حقوق: https://www.springer.com/tdmTest ; https://www.springer.com/tdmTest
رقم الانضمام: edsbas.5AC3948B
قاعدة البيانات: BASE