-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Santarelli, Veronica, Neri, Lilia, Moscetti, Roberto, Di Mattia, Carla Daniela, Sacchetti, Giampiero, Massantini, Riccardo, Pittia, Paola
المصدر: Food & Bioprocess Technology; Jul2021, Vol. 14 Issue 7, p1326-1340, 15p
مصطلحات موضوعية: GREEN tea, CARROTS, TEA extracts, TREHALOSE, VEGETABLES, BIOACTIVE compounds
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Lucas-González, Raquel, Viuda-Martos, Manuel, Pérez-Álvarez, José Ángel, Chaves-López, Clemencia, Shkembi, Blerina, Moscaritolo, Salvatore, Fernández-López, Juana, Sacchetti, Giampiero
المصدر: Journal of Food Measurement & Characterization; Jun2020, Vol. 14 Issue 3, p1634-1644, 11p
مصطلحات موضوعية: FLOUR, PERSIMMON, SPAGHETTI, SENSORY evaluation, DURUM wheat
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Neri, Lilia, Pittia, Paola, Mattia, Carla, Bertolo, Gianni, Mastrocola, Dino, Sacchetti, Giampiero
المصدر: Food Biophysics; Sep2014, Vol. 9 Issue 3, p260-266, 7p
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Di Mattia, Carla, Martuscelli, Maria, Sacchetti, Giampiero, Scheirlinck, Ilse, Beheydt, Bram, Mastrocola, Dino, Pittia, Paola
المصدر: Food & Bioprocess Technology; Dec2013, Vol. 6 Issue 12, p3420-3432, 13p
مصطلحات موضوعية: FERMENTATION, DRYING, PROCYANIDINS, CACAO beans, ANTIOXIDANTS, POLYPHENOLS, CHEMICAL reduction
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Di Mattia, Carla C., Sacchetti, Giampiero, Pittia, Paola
المصدر: Food Biophysics; Jun2011, Vol. 6 Issue 2, p295-302, 8p, 1 Diagram, 1 Chart, 4 Graphs
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Food Biophysics; Jun2011, Vol. 6 Issue 2, p281-287, 7p, 2 Charts, 4 Graphs
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Lucas-González, Raquel, Viuda-Martos, Manuel, Pérez-Álvarez, José Ángel, Chaves-López, Clemencia, Shkembi, Blerina, Moscaritolo, Salvatore, Fernández-López, Juana, Sacchetti, Giampiero
المصدر: Journal of Food Measurement & Characterization; Jun2020, Vol. 14 Issue 3, p1645-1645, 1p