Olfactory Responses of Rainbow Trout Were Unchanged When Fish Was Adapted from Fresh Water to Seawater

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Olfactory Responses of Rainbow Trout Were Unchanged When Fish Was Adapted from Fresh Water to Seawater
المؤلفون: Shoji, Takayuki, Fujita, Ken-Ichi, Kurihara, Kenzo
المصدر: Olfaction and Taste XI ; page 759-759 ; ISBN 9784431683575 9784431683551
بيانات النشر: Springer Japan
سنة النشر: 1994
نوع الوثيقة: book part
اللغة: unknown
ردمك: 978-4-431-68357-5
978-4-431-68355-1
4-431-68357-7
4-431-68355-0
DOI: 10.1007/978-4-431-68355-1_309
الإتاحة: https://doi.org/10.1007/978-4-431-68355-1_309Test
رقم الانضمام: edsbas.CE507F73
قاعدة البيانات: BASE
الوصف
ردمك:9784431683575
9784431683551
4431683577
4431683550
DOI:10.1007/978-4-431-68355-1_309