يعرض 1 - 7 نتائج من 7 نتيجة بحث عن '"Rheological behavior"', وقت الاستعلام: 1.73s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية
  3. 3
    دورية أكاديمية
  4. 4
    دورية أكاديمية
  5. 5
    دورية أكاديمية
  6. 6
  7. 7
    دورية أكاديمية

    المصدر: Journal of Food Science and Technology

    العلاقة: BEZERRA, T. S.; FERNANDES, T. N.; RESENDE, J. V. Effects of added sucrose and pectin on the rheological behavior and freezing kinetics of passion fruit pulp Studied by response surface methodology. Journal of Food Science and Technology, Mysore, p. 1-8,May 2014.; http://www.springer.com/food+science/journal/13197Test; http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/5251Test