Grain Molding Fungi Association in Food Type Sorghum Kernels And Effects on Germination

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Grain Molding Fungi Association in Food Type Sorghum Kernels And Effects on Germination
المؤلفون: Raul Rodriguez-Herrera, L William Rooney, A Richard Frederiksen, Issoufou Kollo, R Adrian Quero-Carrillo, N Cristobal Aguilar-Gonzalez
المصدر: Plant Pathology Journal. 5:221-227
بيانات النشر: Science Alert, 2006.
سنة النشر: 2006
مصطلحات موضوعية: Food type, Agronomy, biology, Germination, Molding (process), Sorghum, biology.organism_classification, Agronomy and Crop Science
تدمد: 1812-5387
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0a4edcfe5578606d54bdb1c573f774cfTest
https://doi.org/10.3923/ppj.2006.221.227Test
رقم الانضمام: edsair.doi...........0a4edcfe5578606d54bdb1c573f774cf
قاعدة البيانات: OpenAIRE