-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: McCleary, Barry V.1 mccleary@fibercarb.com
المصدر: Journal of AOAC International. Jul/Aug2023, Vol. 106 Issue 4, p917-930. 14p.
مصطلحات موضوعية: *MANUSCRIPTS
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: McCleary, Barry V.1 mccleary@fibercarb.com, McLoughlin, Ciara2
المصدر: Journal of AOAC International. Jan/Feb2023, Vol. 106 Issue 1, p127-145. 19p. 3 Color Photographs, 13 Charts, 3 Graphs.
مصطلحات موضوعية: *DIETARY fiber, *CEREAL products, *DEGREE of polymerization, *DIETHYLENE glycol, *CHROMATOGRAPHIC analysis, *SNACK foods
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: McCleary, Barry V.1,2 barry@mgzconsultants.com, McLoughlin, Ciara1
المصدر: Journal of AOAC International. Nov/Dec2021, Vol. 104 Issue 6, p1465-1478. 14p.
مصطلحات موضوعية: *MALTODEXTRIN, *CEREAL products, *FOOD of animal origin, *ANIMAL products, *DAIRY products, *ANIMAL feeds, *CEREALS as food
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: MCCLEARY, BARRY V.1 barry@megazyme.com, CHARMIER, LUCIE M. J.1, MCKIE, VINCENT A.1, MCLOUGHLIN, CIARA1, ROGOWSKI, ARTUR1
المصدر: Journal of AOAC International. May/Jun2019, Vol. 102 Issue 3, p883-892. 10p.
مصطلحات موضوعية: *FRUCTANS, *BOROHYDRIDE, *ANIMAL feeding behavior, *FRUCTOSE, *HYDROLYSIS, *PLANT breeding
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: MCCLEARY, BARRY V.1 barry@megazyme.com
المصدر: Journal of AOAC International. 1/1/2019, Vol. 102 Issue 1, p196-207. 12p. 4 Color Photographs, 1 Diagram, 5 Charts, 2 Graphs.
مصطلحات موضوعية: *DIETARY fiber, *ETHANOL, *OLIGOSACCHARIDES, *STARCH, *FIBER content of food
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: MCKIE, VINCENT A.1 vincent@megazyme.com, MCCLEARY, BARRY V.1
المصدر: Journal of AOAC International. May/Jun2016, Vol. 99 Issue 3, p738-743. 6p. 4 Charts, 1 Graph.
مصطلحات موضوعية: *PHOSPHATE content of food, *PHOSPHORUS in animal nutrition, *PHOSPHORUS, *PHYTIC acid, *COLORIMETRIC analysis
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: McCLEARY, BARRY V.1 barry@megazyme.com, DRAGA, ANNA1
المصدر: Journal of AOAC International. Mar/Apr2016, Vol. 99 Issue 2, p364-373. 10p. 1 Black and White Photograph, 10 Charts, 1 Graph.
مصطلحات موضوعية: *GLUCANS, *COMPOSITION of mushrooms, *GLUCOAMYLASE, *MYCELIUM, *GANODERMA lucidum, *GLUCOSE oxidase, *HYDROLYSIS
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: McLoughlin, Ciara1, McKie, Vincent A.1, McCleary, Barry V.2 mccleary@fibercarb.com
المصدر: Journal of AOAC International. Mar/Apr2023, Vol. 106 Issue 2, p370-383. 14p. 1 Illustration.
مصطلحات موضوعية: *CEREAL products, *FOOD of animal origin, *ANIMAL products, *CARBOHYDRATES, *FRUIT, *LACTOSE, *DAIRY products
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: MCCLEARY, BARRY V.1 barry@megazyme.com
المصدر: Journal of AOAC International. May/Jun2014, Vol. 97 Issue 3, p896-901. 6p. 1 Diagram, 3 Charts, 2 Graphs.
مصطلحات موضوعية: *MALTODEXTRIN, *HYDROLYSIS, *GLUCOAMYLASE, *OLIGOSACCHARIDES, *DIETARY fiber
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ivory, Ruth1 rivory@neogen.com, Mangan, David1, McCleary, Barry V.1
المصدر: Journal of AOAC International. Nov/Dec2022, Vol. 105 Issue 6, p1617-1624. 8p. 3 Charts.
مصطلحات موضوعية: *DAIRY products, *LACTOSE, *GLUCOSE oxidase, *MILK, *INFANT formulas, *STANDARD deviations