-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Nancy D. Asen, Rotimi E. Aluko
المصدر: Membranes ; Volume 13 ; Issue 9 ; Pages: 767
مصطلحات موضوعية: emulsions, membrane ultrafiltration, protein aggregates, interfacial activity, pea protein, heat
وصف الملف: application/pdf
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jérôme Salles, Marine Gueugneau, Véronique Patrac, Carmen Malnero-Fernandez, Christelle Guillet, Olivier Le Bacquer, Christophe Giraudet, Phelipe Sanchez, Marie-Laure Collin, Julien Hermet, Corinne Pouyet, Yves Boirie, Heidi Jacobs, Stéphane Walrand
المصدر: Nutrients ; Volume 15 ; Issue 17 ; Pages: 3766
مصطلحات موضوعية: inulin, pea protein, sarcopenia, skeletal muscle, protein synthesis, mitochondrial activity
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Geriatric Nutrition; https://dx.doi.org/10.3390/nu15173766Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Ann-Marie Kalla-Bertholdt, Anne Kathrin Baier, Cornelia Rauh
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 17; Pages: 3160
مصطلحات موضوعية: sonication, pea protein, dietary fiber, bioaccessibility, in vitro digestion
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Engineering and Technology; https://dx.doi.org/10.3390/foods12173160Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Gabriela Itziar Saavedra Isusi, Valerie Pietsch, Philipp Beutler, Sebastian Hoehne, Nico Leister
المصدر: Processes; Volume 11; Issue 7; Pages: 1871
مصطلحات موضوعية: extrusion, meat analogues, pea protein, soy protein, oil
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Process Engineering; https://dx.doi.org/10.3390/pr11071871Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jian Kuang, Pascaline Hamon, Valérie Lechevalier, Rémi Saurel
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 13; Pages: 2528
مصطلحات موضوعية: pea protein isolate, egg white protein, differential scanning calorimetry, gelling point, solubility, coagulation
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Plant Foods; https://dx.doi.org/10.3390/foods12132528Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Francina J. Dijk, Zandrie Hofman, Yvette C. Luiking, Matthew J. W. Furber, Justin D. Roberts, Ardy van Helvoort, Miriam van Dijk
المصدر: Nutrients; Volume 15; Issue 11; Pages: 2569
مصطلحات موضوعية: ageing, amino acids, casein, arginine, leucine, muscle protein synthesis, pea protein, plant-based protein, soy protein, whey protein
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Proteins and Amino Acids; https://dx.doi.org/10.3390/nu15112569Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Jingjing Cheng, Jing Wang, Leqi Cui
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 10; Pages: 2022
مصطلحات موضوعية: pea protein, pH-shifting, emulsion, antioxidant, active film, elongation at break
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Packaging and Preservation; https://dx.doi.org/10.3390/foods12102022Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Chong Teng, Osvaldo H. Campanella
المصدر: Gels; Volume 9; Issue 5; Pages: 393
مصطلحات موضوعية: pea protein, alginate, plant-based fat analog, DSC, FTIR, rheometry, colorimetry
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Gel Applications; https://dx.doi.org/10.3390/gels9050393Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Brigitta P. Yaputri, Fan Bu, Baraem P. Ismail
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 8; Pages: 1694
مصطلحات موضوعية: pea protein isolate, chickpea protein isolate, salt extraction coupled with ultrafiltration, scaled-up production, structural characteristics, functional properties
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Plant Foods; https://dx.doi.org/10.3390/foods12081694Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Adrieni Santos de Oliveira, Bibiana Alves dos Santos, Carla Andressa Almeida Farias, Leticia Pereira Correa, Madison Willy Silva Cordeiro, Mariana Basso Pinton, Milene Teixeira Barcia, Roger Wagner, Alexandre José Cichoski, Juliano Smanioto Barin, José Manuel Lorenzo, Gema Nieto, Paulo Cezar Bastianello Campagnol
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 8; Pages: 1631
مصطلحات موضوعية: lipid oxidation, linseed oil, pea protein, microwave hydrodiffusion and gravity, green chemistry
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Nutraceuticals, Functional Foods, and Novel Foods; https://dx.doi.org/10.3390/foods12081631Test