-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Rui P. Queirós, Nicole Moreira, Carlos A. Pinto, Liliana G. Fidalgo, Jorge A. Saraiva, José A. Lopes-da-Silva
المصدر: Macromol, Vol 4, Iss 2, Pp 213-226 (2024)
مصطلحات موضوعية: high-pressure processing, transglutaminase, pea protein isolates, Chemical technology, TP1-1185, Biochemistry, QD415-436
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Macromol, Vol 4, Iss 2, Pp 227-239 (2024)
مصطلحات موضوعية: interfacial viscoelasticity, crosslinking, vegetable proteins, pea protein, enzyme, Chemical technology, TP1-1185, Biochemistry, QD415-436
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenfei Fu, Fujun Liu, Ronglei Zhang, Ru Zhao, Yuxin He, Cuina Wang
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 13, p 2054 (2024)
مصطلحات موضوعية: pea protein, hyaluronic acid, chlorogenic acid, non-covalent interactions, ternary complexes, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ruma G. Singh, Laetitia Guérin-Deremaux, Catherine Lefranc-Millot, Caroline Perreau, David C. Crowley, Erin D. Lewis, Malkanthi Evans, Marc Moulin
المصدر: Nutrients, Vol 16, Iss 13, p 2017 (2024)
مصطلحات موضوعية: body composition, body strength, handgrip strength, muscle mass, pea protein, whey protein, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Xv Qin, Yaxian Guo, Xiaoqing Zhao, Bin Liang, Chanchan Sun, Xiulian Li, Changjian Ji
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 10, p 1511 (2024)
مصطلحات موضوعية: pea protein, micro-gel, O/W emulsion, saturated fat replacement, low-saturated fat ice cream, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ziyan Wang, Jingwen Li, Chao Peng, Bin Li, Qian Shen, Yijie Chen
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 1, p 176 (2024)
مصطلحات موضوعية: pea protein isolate, mono- and diglycerides, competition adsorption, quantitative protein proteomics, Chemical technology, TP1-1185
العلاقة: https://www.mdpi.com/2304-8158/13/1/176Test; https://doaj.org/toc/2304-8158Test; https://doaj.org/article/09e11aa1fdae473581ff2d36b5bd1d51Test
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/foods13010176Test
https://doaj.org/article/09e11aa1fdae473581ff2d36b5bd1d51Test -
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yan Li, Chi Wang, Nannan Hu, Yuanhui Zhao, Yuzhu Wu, Jingsheng Liu, Yilin Zhao
المصدر: Gels, Vol 10, Iss 5, p 301 (2024)
مصطلحات موضوعية: pea protein, zein, heat treatment, TG enzyme, gel properties, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Dor Zipori, Jana Hollmann, Marina Rigling, Yanyan Zhang, Agnes Weiss, Herbert Schmidt
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 4, p 588 (2024)
مصطلحات موضوعية: pea protein, fermentation, co-cultures, lactic acid bacteria, yeast, hexanal, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaojiao Li, Xing Chen, Hao Cheng
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 483 (2024)
مصطلحات موضوعية: emulsion-filled gel, pea protein isolate, κ-carrageenan, mechanical property, microstructure, simulated in vitro digestion, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Fabiana Perrechil, Gabriela Santos Valentin Natal, Lidia Alves da Silva Paiva, Matheus Boeira Braga
المصدر: Powders, Vol 2, Iss 2, Pp 323-337 (2023)
مصطلحات موضوعية: microencapsulation, vegetable oil, lipid oxidation, modified starch, rice protein, pea protein, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource