رسالة جامعية

Functional and structural characteristics of acid-hydrolyzed whey protein concentrate

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Functional and structural characteristics of acid-hydrolyzed whey protein concentrate
المؤلفون: Alizadeh Pasdar, Nooshin
مرشدي الرسالة: Alli, I. (Supervisor)
بيانات النشر: McGill University, 1995.
سنة النشر: 1995
المجموعة: McGill University
مصطلحات موضوعية: Whey products., Protein hydrolysates., Globular proteins.
Original Identifier: oai:escholarship.mcgill.ca:dj52w6817
نوع الوثيقة: Thesis
العلاقة: Pid: 22844; Proquest: MM07993
الإتاحة: https://escholarship.mcgill.ca/concern/theses/dj52w6817Test
حقوق: All items in eScholarship@McGill are protected by copyright with all rights reserved unless otherwise indicated.
رقم الانضمام: edsndl.mcgill.ca.oai.escholarship.mcgill.ca.dj52w6817
قاعدة البيانات: Networked Digital Library of Theses & Dissertations