التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Functional and structural characteristics of acid-hydrolyzed whey protein concentrate |
المؤلفون: |
Alizadeh Pasdar, Nooshin |
مرشدي الرسالة: |
Alli, I. (Supervisor) |
بيانات النشر: |
McGill University, 1995. |
سنة النشر: |
1995 |
المجموعة: |
McGill University |
مصطلحات موضوعية: |
Whey products., Protein hydrolysates., Globular proteins. |
Original Identifier: |
oai:escholarship.mcgill.ca:dj52w6817 |
نوع الوثيقة: |
Thesis |
العلاقة: |
Pid: 22844; Proquest: MM07993 |
الإتاحة: |
https://escholarship.mcgill.ca/concern/theses/dj52w6817Test |
حقوق: |
All items in eScholarship@McGill are protected by copyright with all rights reserved unless otherwise indicated. |
رقم الانضمام: |
edsndl.mcgill.ca.oai.escholarship.mcgill.ca.dj52w6817 |
قاعدة البيانات: |
Networked Digital Library of Theses & Dissertations |