-
1دورية أكاديمية
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 11, Iss 2, Pp 338-346 (2023)
مصطلحات موضوعية: fortified bread, whey protein, milk protein, rheology, protein concentrate, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jfrm.ru/en/issues/21476/21627Test/; https://doaj.org/toc/2308-4057Test; https://doaj.org/toc/2310-9599Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Sergei L. Tikhonov, Natalia V. Tikhonova, Khatam Kh. Tursunov, Irina G. Danilova, Vladimir A. Lazarev
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 53, Iss 1, Pp 150-158 (2023)
مصطلحات موضوعية: colostrum, milk protein, enzyme, hydrolysis, antimicrobial activity, antifungal activity, biologically active substances, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://fptt.ru/en/issues/21374/21415Test/; https://doaj.org/toc/2074-9414Test; https://doaj.org/toc/2313-1748Test
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 51, Iss 1, Pp 53-66 (2021)
مصطلحات موضوعية: milk, milk protein, casein, yogurt, genotype, pcr-rflp, structural and mechanical properties, storage temperature, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://fptt.ru/stories/archive/60/5.pdfTest; https://doaj.org/toc/2074-9414Test; https://doaj.org/toc/2313-1748Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Larisa S. Bolshakova, Dmitry E. Lukin
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 8, Iss 1, Pp 60-66 (2020)
مصطلحات موضوعية: iodine, iodotyrosines, plasma, muscle tissue, iodized milk protein, absorption, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://jfrm.ru/files/archive/15/7.pdfTest; https://doaj.org/toc/2308-4057Test; https://doaj.org/toc/2310-9599Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Smirnova I., Gutov N., Lukin A.
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 1, Pp 85-90 (2018)
مصطلحات موضوعية: milk protein, casein, whey protein, fractionating of proteins, milk protein concentrate, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://fptt.ru/stories/archive/48/9.pdfTest; https://doaj.org/toc/2074-9414Test; https://doaj.org/toc/2313-1748Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Krylova E., Savenkova T., Rudenko O., Mavrina E.
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 3, Pp 58-64 (2018)
مصطلحات موضوعية: gelling protein, milk protein, whey protein, biological value, functional products, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://fptt.ru/stories/archive/50/6.pdfTest; https://doaj.org/toc/2074-9414Test; https://doaj.org/toc/2313-1748Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Smirnova I.A., Gutov N.Yu., Yurtashkina A.V.
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 45, Iss 2, Pp 69-73 (2017)
مصطلحات موضوعية: milk-protein concentrate, milk protein, casein, whey proteins, fractionation of proteins, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://fptt.ru/stories/archive/45/10.pdfTest; https://doaj.org/toc/2074-9414Test; https://doaj.org/toc/2313-1748Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Novoselova M.V., Prosekov A.Y.
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 4, Iss 1, Pp 90-101 (2016)
مصطلحات موضوعية: lactoferrin, milk protein, gene, E.coli, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://jfrm.ru/?page=archive&jrn=7&article=11Test; https://doaj.org/toc/2308-4057Test; https://doaj.org/toc/2310-9599Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Smirnova I.
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 2, Iss 2, Pp 47-52 (2014)
مصطلحات موضوعية: Nonfat dairy products, butterfat imitator, whey protein microparticulate, milk-protein product, soft acid-rennet cheese, brined cheese, thermal-acid cheese, curds, condensed milk, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://jfrm.ru/?page=archive&jrn=4&article=6Test; https://doaj.org/toc/2308-4057Test; https://doaj.org/toc/2310-9599Test
-
10
المؤلفون: Dmitry Lukin, Larisa Bolshakova
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 8, Iss 1, Pp 60-66 (2020)
مصطلحات موضوعية: Chromatography, Milk protein, muscle tissue, lcsh:TP368-456, Chemistry, iodine, iodized milk protein, 0402 animal and dairy science, 030209 endocrinology & metabolism, 04 agricultural and veterinary sciences, 040201 dairy & animal science, 03 medical and health sciences, lcsh:Food processing and manufacture, 0302 clinical medicine, Iodotyrosine, Absorption (electromagnetic radiation), iodotyrosines, absorption, plasma, Food Science
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cdd3b64c1cf4c226b622989a2db017c5Test
http://jfrm.ru/files/archive/15/7.pdfTest