-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhiwei Wang, Liguo Weng, Min Lu, Jun Liu, Lingling Pan
المصدر: Complexity, Vol 2021 (2021)
مصطلحات موضوعية: Electronic computers. Computer science, QA75.5-76.95
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaosong Tang, Zhiwei Wang, Jianping Yang
المصدر: Complexity, Vol 2020 (2020)
مصطلحات موضوعية: Electronic computers. Computer science, QA75.5-76.95
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhiwei Wang, Qi Xiao, Xuan Song, Yunfei Wan, Jie Zhu
المصدر: Journal of Food Quality, Vol 2017 (2017)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Xuan Song, Zhiwei Wang, Shiyu Tao, Guixia Li, Jie Zhu
المصدر: Journal of Food Quality, Vol 2017 (2017)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhiwei Wang, Hao Xie
المصدر: Wireless Communications and Mobile Computing, Vol 2017 (2017)
مصطلحات موضوعية: Technology, Telecommunication, TK5101-6720
العلاقة: http://dx.doi.org/10.1155/2017/2539673Test; https://doaj.org/toc/1530-8669Test; https://doaj.org/toc/1530-8677Test; https://doaj.org/article/e4fd354fc26a4691aa888950afefa705Test
الإتاحة: https://doi.org/10.1155/2017/2539673Test
https://doaj.org/article/e4fd354fc26a4691aa888950afefa705Test -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhiwei Wang, Yuxiang Hu
المصدر: Wireless Communications and Mobile Computing, Vol 2022 (2022)
مصطلحات موضوعية: Technology, Telecommunication, TK5101-6720, socio, psy
-
7
المؤلفون: Qi Xiao, Yunfei Wan, Jie Zhu, Xuan Song, Zhiwei Wang
المصدر: Journal of Food Quality, Vol 2017 (2017)
مصطلحات موضوعية: 0301 basic medicine, Pore size, Surface (mathematics), Article Subject, Hofmeister series, Atomic force microscopy, Chemistry, Ionic bonding, lcsh:TX341-641, 010402 general chemistry, Fibril, 01 natural sciences, 0104 chemical sciences, 03 medical and health sciences, Crystallography, 030104 developmental biology, Polymer chemistry, Molecule, Mica, Safety, Risk, Reliability and Quality, lcsh:Nutrition. Foods and food supply, Food Science
وصف الملف: text/xhtml
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::957d0fb21953affddd23ee31de4b8871Test
https://doaj.org/article/f11185da0bd4465cb89835495ccfa12eTest