دورية أكاديمية
Service robot introduction to a restaurant enhances both labor productivity and service quality
العنوان: | Service robot introduction to a restaurant enhances both labor productivity and service quality |
---|---|
المؤلفون: | Shimmura, Takeshi, Ichikari, Ryosuke, Okuma, Takashi, Ito, Hiroyuki, Okada, Kei, Nonaka, Tomomi |
المصدر: | Procedia CIRP ; volume 88, page 589-594 ; ISSN 2212-8271 |
بيانات النشر: | Elsevier BV |
سنة النشر: | 2020 |
المجموعة: | ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref) |
مصطلحات موضوعية: | General Earth and Planetary Sciences, General Environmental Science |
نوع الوثيقة: | article in journal/newspaper |
اللغة: | English |
DOI: | 10.1016/j.procir.2020.05.103 |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1016/j.procir.2020.05.103Test https://api.elsevier.com/content/article/PII:S221282712030425X?httpAccept=text/xmlTest https://api.elsevier.com/content/article/PII:S221282712030425X?httpAccept=text/plainTest |
حقوق: | https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ ; http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0Test/ |
رقم الانضمام: | edsbas.49E12731 |
قاعدة البيانات: | BASE |
DOI: | 10.1016/j.procir.2020.05.103 |
---|