-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Martínez, Mario M.1 mariomartinez175@gmail.com, Román, Laura2, Gómez, Manuel2
المصدر: Food Chemistry. Jan2018, Vol. 239, p295-303. 9p.
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Pico, Joana1 joana.pico@uva.es, Martínez, Mario M.2, Bernal, José1, Gómez, Manuel2
المصدر: Food Chemistry. Oct2017, Vol. 232, p185-190. 6p.
مصطلحات موضوعية: *BREAD crumbs, *FROZEN baked products, *FOOD aroma, *SOLVENT extraction, *GAS chromatography/Mass spectrometry (GC-MS)
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Román, Laura1 laura.roman@iaf.uva.es, Martínez, Mario M.1, Rosell, Cristina M.2, Gómez, Manuel1
المصدر: International Journal of Biological Macromolecules. Aug2017, Vol. 101, p326-333. 8p.
مصطلحات موضوعية: *CORNSTARCH, *FLOUR as food, *DIGESTION, *AMYLASES, *SURFACE roughness
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Pico, Joana1 joana.pico@uva.es, Martínez, Mario M.2, Bernal, José1, Gómez, Manuel2
المصدر: Food Chemistry. Jul2017, Vol. 227, p179-186. 8p.
مصطلحات موضوعية: *GLUTEN-free foods, *BREAD, *VOLATILE organic compounds, *SOLVENT extraction, *FERMENTATION
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Martínez, Mario M.1 mart1269@purdue.edu, Gómez, Manuel1
المصدر: Journal of Food Engineering. Mar2017, Vol. 197, p78-86. 9p.
مصطلحات موضوعية: *BREAD, *RHEOLOGY, *FERMENTATION, *BAKING, *MICROSTRUCTURE
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Martínez, Mario M.1 mario.martinez@iaf.uva.es, Pico, Joana2, Gómez, Manuel1
المصدر: Food Hydrocolloids. Jul2016, Vol. 58, p347-355. 9p.
مصطلحات موضوعية: *BETA-amylase, *SUPRAMOLECULAR chemistry, *AMYLOPECTIN, *SUBSTITUENTS (Chemistry), *CORN flour
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Román, Laura1 laura.roman@iaf.uva.es, Martínez, Mario M.1, Gómez, Manuel1
المصدر: Food Research International. Aug2015, Vol. 74, p72-79. 8p.
مصطلحات موضوعية: *FAT content of food, *FOOD emulsions, *MICROSTRUCTURE, *FLOUR, *MAYONNAISE
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Pico, Joana1 joana.pico@alumnos.uva.es, Martínez, Mario M.2, Martín, M. Teresa1, Gómez, Manuel2
المصدر: Food Chemistry. Apr2015, Vol. 173, p674-681. 8p.
مصطلحات موضوعية: *FLOUR, *SUGAR content of food, *CONDUCTOMETRIC analysis, *ION exchange chromatography, *PRECIPITATION (Chemistry), *DEXTRANASE, *SODIUM acetate
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Martínez, Mario M.1 mario.martinez@iaf.uva.es, Pico, Joana1, Gómez, Manuel1
المصدر: Food Hydrocolloids. Feb2015, Vol. 44, p81-85. 5p.
مصطلحات موضوعية: *POLYOLS, *WHEAT starch, *CORNSTARCH, *BAKED products, *GELATION, *RHEOLOGY, *HARDNESS
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Martínez, Mario M.1 mario.martinez@iaf.uva.es, Pico, Joana1, Gómez, Manuel1
المصدر: Food Chemistry. Jan2015, Vol. 167, p447-453. 7p.
مصطلحات موضوعية: *PLANT enzymes, *AMYLOLYSIS, *WHEAT starch, *FLOUR, *GLUCOAMYLASE, *OLIGOSACCHARIDES