-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Young Bae Chung, Sung Jin Park, Yun-Jeong Choi, Ye-Rang Yun, Mi-Ai Lee, Sung Hee Park, Sung Gi Min, Hye-Young Seo
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 2, Pp e24441- (2024)
مصطلحات موضوعية: Red-pepper, Capsaicinoids, Kimchi, Fermentation, Metabolites, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024004729Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Henock Woldemichael Woldemariam, Shimelis Admassu Emire, Paulos Getachew Teshome, Stefan Töpfl, Kemal Aganovic
المصدر: Heliyon, Vol 8, Iss 12, Pp e12441- (2022)
مصطلحات موضوعية: High pressure processing, Inactivation, Microorganisms, Modeling, Optimization, Red pepper paste, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S240584402203729XTest; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Banchamlak Hegena, Seble Tigistu
المصدر: Journal of Agriculture and Food Research, Vol 10, Iss , Pp 100417- (2022)
مصطلحات موضوعية: Marketing, Push factors, Pull factors, Red pepper, Tobit model, Agriculture (General), S1-972, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154322001508Test; https://doaj.org/toc/2666-1543Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohamed E. Abd El-Hack, Mohamed T. El-Saadony, Ahmed R. Elbestawy, Ahmed R. Gado, Maha M. Nader, Ahmed M. Saad, Amira M. El-Tahan, Ayman E. Taha, Heba M. Salem, Khaled A. El-Tarabily
المصدر: Poultry Science, Vol 101, Iss 4, Pp 101684- (2022)
مصطلحات موضوعية: antibiotic alternatives, hot red pepper, organic poultry, phytobiotic, poultry diet, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579121007045Test; https://doaj.org/toc/0032-5791Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Korkmaz, Aziz, atasoy, Ahmet Ferit, Hayaloğlu, Ali adnan
مصطلحات موضوعية: Antioxidant capacity, Carotenoids and capsaicinoids, Enzymatic browning, Isot pepper, Red pepper, Red pepper flakes
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Chemistry; Makale - Uluslararası - Editör Denetimli Dergi; Korkmaz A, Atasoy AF, Hayaloglu AA. The effects of production methods on the color characteristics, capsaicinoid content and antioxidant capacity of pepper spices (C. annuum L.). Food Chem. 2021 Mar 30;341(Pt 2):128184. doi:10.1016/j.foodchem.2020.128184. Epub 2020 Oct 5. PMID: 33039735.; https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33039735/#affiliation-2Test; https://hdl.handle.net/20.500.12514/2643Test; 341
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 50, Iss , Pp 158-163 (2018)
مصطلحات موضوعية: Black pepper, Red pepper, TNF-α, High-fat diet, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464618303785Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ayranci, Ufuk Gokce, Karaca, Hakan
مصطلحات موضوعية: Dried products, Mycotoxin Production, Potassium Sorbate, Parasiticus, Fungi, Contamination, Prevention, Spoilage, Aflatoxin, Gas atmosphere, pH, PDA, Red pepper
العلاقة: International Journal Of Food Microbiology; Makale - Uluslararası Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanı; https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2021.109368Test; https://hdl.handle.net/11499/46500Test; 357; 2-s2.0-85113993118; WOS:000702815000011
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2021.109368Test
https://hdl.handle.net/11499/46500Test -
8دورية أكاديمية
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 6, Iss , Pp 100092- (2020)
مصطلحات موضوعية: Carotenoids, Red pepper, Refrigeration, Storage, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S259015752030016XTest; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
9دورية أكاديمية
المساهمون: Ministerio de Economía y Competitividad (España), Red Nacional de Carotenoides (España), European Commission
مصطلحات موضوعية: Carotenoids, Storage, Red pepper, Refrigeration
العلاقة: #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#; info:eu-repo/grantAgreement/MINECO/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/BIO2015-71703-REDT; Publisher's version; https://doi.org/10.1016/j.fochx.2020.100092Test; Sí; Food Chemistry 6: 100092 (2020); http://hdl.handle.net/10261/219327Test; http://dx.doi.org/10.13039/501100000780Test; http://dx.doi.org/10.13039/501100003329Test
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.fochx.2020.100092Test
https://doi.org/10.13039/501100000780Test
https://doi.org/10.13039/501100003329Test
http://hdl.handle.net/10261/219327Test -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Hye Jeong Yang, Dae Young Kwon, Min Jung Kim, Da Sol Kim, Suna Kang, Bae Keun Shin, Jung Ju Lee, Na Rang Moon, James W. Daily, Sunmin Park
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 7, Iss , Pp 246-256 (2014)
مصطلحات موضوعية: Red pepper, Capsaicin, Oral glucose tolerance, Hepatic insulin signaling, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464614000541Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test