يعرض 1 - 10 نتائج من 34 نتيجة بحث عن '"Red pepper"', وقت الاستعلام: 0.95s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية
  3. 3
    دورية أكاديمية
  4. 4
    دورية أكاديمية
  5. 5
    دورية أكاديمية

    وصف الملف: application/pdf

    العلاقة: Food Chemistry; Makale - Uluslararası - Editör Denetimli Dergi; Korkmaz A, Atasoy AF, Hayaloglu AA. The effects of production methods on the color characteristics, capsaicinoid content and antioxidant capacity of pepper spices (C. annuum L.). Food Chem. 2021 Mar 30;341(Pt 2):128184. doi:10.1016/j.foodchem.2020.128184. Epub 2020 Oct 5. PMID: 33039735.; https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33039735/#affiliation-2Test; https://hdl.handle.net/20.500.12514/2643Test; 341

  6. 6
    دورية أكاديمية
  7. 7
    دورية أكاديمية
  8. 8
    دورية أكاديمية
  9. 9
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Ministerio de Economía y Competitividad (España), Red Nacional de Carotenoides (España), European Commission

    مصطلحات موضوعية: Carotenoids, Storage, Red pepper, Refrigeration

    العلاقة: #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#; info:eu-repo/grantAgreement/MINECO/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/BIO2015-71703-REDT; Publisher's version; https://doi.org/10.1016/j.fochx.2020.100092Test; Sí; Food Chemistry 6: 100092 (2020); http://hdl.handle.net/10261/219327Test; http://dx.doi.org/10.13039/501100000780Test; http://dx.doi.org/10.13039/501100003329Test

  10. 10
    دورية أكاديمية