-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Abdul Mustapha, Iskandar Ishak, Nor Nadiha Mohd Zaki, Mohammad Rashedi Ismail-Fitry, Syariena Arshad, Awis Qurni Sazili
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 12, Pp e32189- (2024)
مصطلحات موضوعية: Adulteration, Authentication, Halal meat, Machine learning, Supervised, Unsupervised, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024082203Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammad Naqib Hamdan, Rufaihah Abdul Jalil, Mohd Anuar Ramli, Nasiibah Ramli, Mohd Nor Adzhar Ibrahim, Muhamad Firdaus Ab Rahman, Hussein ‘Azeemi Abdullah Thaidi, Nur Najwa Hanani Abd Rahman
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 7, Pp e28491- (2024)
مصطلحات موضوعية: Novel food, Muslim consumers, Halal diet, Islamic perspective, Al-maqasid al-shariah, Cultivated meat, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024045225Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 1, Pp e23624- (2024)
مصطلحات موضوعية: Animal by-products, Active ingredients, Excipients, Halal, Porcine, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023108322Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Nurul Wafaa’ Syahirah Jufri, Faheem Kareem, Mohd Afaque Ansari, Syakirah Taib, Shyang Pei Hong, Minhaz Uddin Ahmed
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100411- (2023)
مصطلحات موضوعية: Electrochemical immunosensor, Halal, AuNUs, Gelatin, MWCNTs, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X23002320Test; https://doaj.org/toc/2772-753XTest
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Suad N. Alsaqri, Fazal Mabood, Ricard Boqué, Farah Jabeen, Aziz Ahmad, Javid Hussain, Mohammad Sohail, Mian Gul Syed, Saad Melhi, Adnan Shahzad, Muhammad Naeem Khan, Issa Al-Amri, Rahim Shah, Imad Ud Din
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100215- (2023)
مصطلحات موضوعية: Ice cream, Gelatin, Halal food, Near-infrared spectroscopy, PLS-DA, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X23000357Test; https://doaj.org/toc/2772-753XTest
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 9, Pp e19840- (2023)
مصطلحات موضوعية: Halal products, Health supplements, Online purchase, Theory of planned behavior, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023070482Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Muhammad Nizam Hayat, Pavan Kumar, Awis Qurni Sazili
المصدر: Poultry Science, Vol 102, Iss 9, Pp 102838- (2023)
مصطلحات موضوعية: electrical stunning, halal slaughter, ethical quality, spiritual quality, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579123003577Test; https://doaj.org/toc/0032-5791Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Marco Garcia-Vaquero, Armin Mirzapour-Kouhdasht
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 6, Pp e16621- (2023)
مصطلحات موضوعية: Proteomic, Genomic, Biomarker, Gelatin, Halal, Kosher, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023038288Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
9دورية أكاديميةImpact of vegetable fat on the sensory and physicochemical quality characteristics of chevon sausage
المصدر: Applied Food Research, Vol 3, Iss 1, Pp 100265- (2023)
مصطلحات موضوعية: Chevon, Corn oil, Emulsion, Healthy sausage, Halal, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502223000045Test; https://doaj.org/toc/2772-5022Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Anat Denyingyhot, Chirapiphat Phraephaisarn, Mongkol Vesaratchavest, Winai Dahlan, Suwimon Keeratipibul
المصدر: NFS Journal, Vol 25, Iss , Pp 31-40 (2021)
مصطلحات موضوعية: Halal food, Non-halal meat, Multiplex HRMA, Contamination, Adulteration, Quality control, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352364621000225Test; https://doaj.org/toc/2352-3646Test