كتاب
Extremozymes in food production and processing
العنوان: | Extremozymes in food production and processing |
---|---|
المؤلفون: | Fernández-Sanromán, Ángel, Sanromán, M. Ángeles |
المصدر: | Value-Addition in Food Products and Processing Through Enzyme Technology ; page 25-43 |
بيانات النشر: | Elsevier |
سنة النشر: | 2022 |
المجموعة: | ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref) |
نوع الوثيقة: | book part |
اللغة: | unknown |
DOI: | 10.1016/b978-0-323-89929-1.00032-9 |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1016/b978-0-323-89929-1.00032-9Test https://api.elsevier.com/content/article/PII:B9780323899291000329?httpAccept=text/xmlTest https://api.elsevier.com/content/article/PII:B9780323899291000329?httpAccept=text/plainTest |
حقوق: | https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ |
رقم الانضمام: | edsbas.F14E818C |
قاعدة البيانات: | BASE |
DOI: | 10.1016/b978-0-323-89929-1.00032-9 |
---|