دورية أكاديمية
Protein stabilising effect of polyethyleneimine
العنوان: | Protein stabilising effect of polyethyleneimine |
---|---|
المؤلفون: | Andersson, Maria M., Hatti-Kaul, Rajni |
المصدر: | Journal of Biotechnology; 72(1-2), pp 21-31 (1999) ; ISSN: 1873-4863 |
بيانات النشر: | Elsevier |
سنة النشر: | 1999 |
المجموعة: | Lund University Publications (LUP) |
مصطلحات موضوعية: | Polymer Chemistry |
نوع الوثيقة: | article in journal/newspaper |
اللغة: | English |
العلاقة: | https://lup.lub.lu.se/record/f6f3e3c7-5936-4436-b07d-07c4eda14f4bTest; http://dx.doi.org/10.1016/S0168-1656Test(99)00050-4; scopus:0032669215 |
DOI: | 10.1016/S0168-1656(99)00050-4 |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1016/S0168-1656Test(99)00050-4 https://lup.lub.lu.se/record/f6f3e3c7-5936-4436-b07d-07c4eda14f4bTest |
رقم الانضمام: | edsbas.EA5B785A |
قاعدة البيانات: | BASE |
DOI: | 10.1016/S0168-1656(99)00050-4 |
---|