-
1دورية أكاديمية
المصدر: Mljekarstvo, Vol 55, Iss 3, Pp 235-243 (2005)
مصطلحات موضوعية: oxidation stability, differential scanning calorimetry (DSC), butter, animal fat, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
-
2مورد إلكتروني
عناروين إضافية: Monitoring of butter and animal fat oxidation stability by differential scanning calorimetry (DSC)
المصدر: Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka; ISSN 0026-704X (Print); ISSN 1846-4025 (Online); Volume 55; Issue 3
-
3مورد إلكتروني
عناروين إضافية: Monitoring of butter and animal fat oxidation stability by differential scanning calorimetry (DSC)
المصدر: Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka; ISSN 0026-704X (Print); ISSN 1846-4025 (Online); Volume 55; Issue 3
مصطلحات الفهرس: oksidaciona stabilnost; diferencijalna skenirajuća kalorimetrija (DSC); maslac; maslo, oxidation stability; differential scanning calorimetry (DSC), butter; animal fat, text, info:eu-repo/semantics/conferenceObject, info:eu-repo/semantics/publishedVersion