-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Tu, R. J., Lee, M. J., Wu, Y. J., Chen, W. S.
المصدر: Journal of the Chinese Society of Animal Science; 2021 Supplement, Vol. 50, p239-239, 2/3p
مصطلحات موضوعية: FOOD pasteurization, CHICKEN as food, FOOD quality, THIOBARBITURIC acid test, CANNED foods
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Chen, W. S., Tu, R. J., Lee, M. R., Wu, Y. J.
المصدر: Journal of the Chinese Society of Animal Science; 2021 Supplement, Vol. 50, p230-230, 2/3p
مصطلحات موضوعية: PET food, COLLOID analysis, CANNED foods, CARRAGEENANS, FOOD quality
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Lee, M. J., Tu, R. J., Wu, Y. J., Chen, W. S.
المصدر: Journal of the Chinese Society of Animal Science; 2021 Supplement, Vol. 50, p238-238, 2/3p
مصطلحات موضوعية: CHICKEN as food, OLIVE oil analysis, THIOBARBITURIC acid test, EGG quality, MEAT loaf
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Wang, S. D., Lee, M. J., Tu, R. J., Liau, S. J., Hsiao, C. C., Chen, W. S.
المصدر: Journal of the Chinese Society of Animal Science; 2019 Supplement, Vol. 48, p362-362, 1p
مصطلحات موضوعية: GEESE, MEAT, ANIMAL carcasses, COOKING with meat, ANIMAL science
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Tu, R. J., Lee, M. R., Chen, W. S.
المصدر: Journal of the Chinese Society of Animal Science; 2019 Supplement, Vol. 48, p353-353, 1p
مصطلحات موضوعية: MEAT quality, DUCKS, LACTIC acid, THAWING, ANIMAL science
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Wu, L. T., Chen, Y. C., Chen, W. S.
المصدر: Journal of the Chinese Society of Animal Science; 2019 Supplement, Vol. 48, p356-356, 1p
مصطلحات موضوعية: BIRD eggs, DUCKS, EGG yolk, RED soils, SOLUTION (Chemistry)
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Lee, M. R., Tu, R. J., Chen, W. S., Lin, C. Y., Chang, S. C.
المصدر: Journal of the Chinese Society of Animal Science; 2019 Supplement, Vol. 48, p350-350, 1p
مصطلحات موضوعية: ANIMAL feeds, PROTEINS in animal nutrition, ANIMAL nutrition, WEIGHT gain, SWINE
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Lee, M. R., Tu, R. J., Chen, W. S.
المصدر: Journal of the Chinese Society of Animal Science; 2019 Supplement, Vol. 48, p349-349, 1p
مصطلحات موضوعية: RED rice, MEAT, POLYPHOSPHATES, SENSORY evaluation, HAM
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Lai, W. Y., Chen, W. S., Tu, R. J., Tseng, T. F.
المصدر: Journal of the Chinese Society of Animal Science; 2019 Supplement, Vol. 48, p347-347, 1p
مصطلحات موضوعية: SLAUGHTERING, VISCERA, COLLAGEN, PANCREAS, HEAVY metals