Fatty Acid Esters of Glycidol and 2- and 3-monochloropropanediol (2- and 3-MCPD) in Food: What About Internal Exposure in Humans?

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Fatty Acid Esters of Glycidol and 2- and 3-monochloropropanediol (2- and 3-MCPD) in Food: What About Internal Exposure in Humans?
المؤلفون: Klaus Abraham, Bernhard H. Monien
المصدر: Proceedings of the Virtual 2021 AOCS Annual Meeting & Expo.
بيانات النشر: American Oil Chemists’ Society (AOCS), 2021.
سنة النشر: 2021
مصطلحات موضوعية: chemistry.chemical_classification, chemistry.chemical_compound, chemistry, 3-MCPD, Glycidol, Fatty acid, Food science
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6618989f0e742f0eeddccdb0d49ca20dTest
https://doi.org/10.21748/am21.484Test
رقم الانضمام: edsair.doi...........6618989f0e742f0eeddccdb0d49ca20d
قاعدة البيانات: OpenAIRE