دورية أكاديمية

Antioxidant Activity of the Main Bioactive Derivatives from Oleuropein Hydrolysis by Hyperthermophilic β-Glycosidase

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Antioxidant Activity of the Main Bioactive Derivatives from Oleuropein Hydrolysis by Hyperthermophilic β-Glycosidase
المؤلفون: Briante, Raffaella, La Cara, Francesco, Tonziello, Maria Pia, Febbraio, Ferdinando, Nucci, Roberto
المصدر: Journal of Agricultural and Food Chemistry ; volume 49, issue 7, page 3198-3203 ; ISSN 0021-8561 1520-5118
بيانات النشر: American Chemical Society (ACS)
سنة النشر: 2001
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1021/jf001342r
الإتاحة: https://doi.org/10.1021/jf001342rTest
رقم الانضمام: edsbas.2E909C82
قاعدة البيانات: BASE