التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Astaxanthin and Canthaxanthin (Xanthophyll) as Supplements in Rainbow Trout Diet: In Vivo Assessment of Residual Levels and Contributions to Human Health |
المؤلفون: |
Brizio, Paola, Benedetto, Alessandro, Righetti, Marzia, Prearo, Marino, Gasco, Laura, Squadrone, Stefania, Abete, Maria Cesarina |
المصدر: |
Journal of Agricultural and Food Chemistry ; volume 61, issue 46, page 10954-10959 ; ISSN 0021-8561 1520-5118 |
بيانات النشر: |
American Chemical Society (ACS) |
سنة النشر: |
2013 |
نوع الوثيقة: |
article in journal/newspaper |
اللغة: |
English |
DOI: |
10.1021/jf4012664 |
الإتاحة: |
https://doi.org/10.1021/jf4012664Test |
رقم الانضمام: |
edsbas.9A342A3B |
قاعدة البيانات: |
BASE |