-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Lin, J., Chau, N.-Y., Liao, J.-L., Wong, W.-Y., Lu, C.-Y., Sie, Z.-T., Chang, C.-H., Fox, M.A., Low, P.J., Lee, G.-H., Chi, Y.
المصدر: Organometallics, 2016, Vol.35(11), pp.1813-1824 [Peer Reviewed Journal]
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: dro:19915; http://dro.dur.ac.uk/19915Test/; http://dx.doi.org/10.1021/acs.organomet.6b00205Test; http://dro.dur.ac.uk/19915/1/19915.pdfTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1021/acs.organomet.6b00205Test
http://dro.dur.ac.uk/19915Test/
http://dro.dur.ac.uk/19915/1/19915.pdfTest -
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Liao, J.-L., Chi, Y., Sie, Z.-T., Ku, C.-H., Chang, C.-H., Fox, M.A., Low, P.J., Tseng, M.-R., Lee, G.-H.
المصدر: Inorganic chemistry, 2015, Vol.54(22), pp.10811-10821 [Peer Reviewed Journal]
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: dro:16974; http://dro.dur.ac.uk/16974Test/; http://dx.doi.org/10.1021/acs.inorgchem.5b01835Test; http://dro.dur.ac.uk/16974/1/16974.pdfTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1021/acs.inorgchem.5b01835Test
http://dro.dur.ac.uk/16974Test/
http://dro.dur.ac.uk/16974/1/16974.pdfTest -
3كتاب
المؤلفون: Cha, Y. J., Lee, G. H., Cadwallader, Keith R.
المصدر: Flavor and Lipid Chemistry of Seafoods ; ACS Symposium Series ; page 131-147 ; ISSN 0097-6156 1947-5918 ; ISBN 9780841235267 9780841216389
-
4
المؤلفون: Hsu, S. H., Chang, J. C., Lai, C. L., Hu, Ching-Han, Lee, H. M., Lee, G. H., Peng, S. M., Huang, J. H.
المساهمون: 化學系
الوقت: 44
وصف الملف: 109 bytes; text/html
العلاقة: Inorg. Chem., 43(21): 6786-6792; http://ir.ncue.edu.tw/ir/handle/987654321/10076Test
-
5
المؤلفون: Liaw, W. F., Lee, J. H., Gau, H. B., Chen, C. H., Jung, S. J., Hung, C. H., Chen, W. Y., Hu, Ching-Han, Lee, G. H.
المساهمون: 化學系
الوقت: 44
وصف الملف: 108 bytes; text/html
العلاقة: J. Am. Chem. Soc., 124(8): 1680-1688; http://ir.ncue.edu.tw/ir/handle/987654321/10067Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Lee, G. H.
المصدر: Journal of Agricultural & Food Chemistry; May/Jun1985, Vol. 33 Issue 3, p499, 0p