-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: ZHANG Yan, WU Qian-kun, HAN Yi-tao, JIANG Yan, XIE Gang
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 6, Pp 107-112 (2023)
مصطلحات موضوعية: fractional preparation, aflatoxins b1, maize, partical size, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20230615Test; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: ZHU Shuai, HUANG Meng-ling, WU Qian-qian, YANG Rui-peng, ZHANG Min, LIU Yun
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 28, Iss 3, Pp 18-25 (2020)
مصطلحات موضوعية: egg yolk lecithin, molecular structure, extraction methods, biological activity, liposomes, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20200303?st=article_issueTest; https://doaj.org/toc/1007-7561Test