دورية أكاديمية
Difference of Barley Grain Quality between of Genotypes of Fractured Starch Granule Gene (fra)
العنوان: | Difference of Barley Grain Quality between of Genotypes of Fractured Starch Granule Gene (fra) / 低硝子オオムギ系統の開発における破砕澱粉粒遺伝子(fra)の品質への影響 |
---|---|
المؤلفون: | Goro Ishikawa, Hideyuki Aoki, Masako Seki, Masaru Nakata, Mika Saito, Takashi Nagamine, Toshiki Nakamura, 中村 俊樹, 中田 克, 石川 吾郎, 長嶺 敬, 関 昌子, 青木 秀之, 齊藤 美香 |
المصدر: | Abstracts of Meeting of the CSSJ. 2018, :157 |
قاعدة البيانات: | J-STAGE |
DOI: | 10.14829/jcsproc.245.0_157 |
---|