التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Degree of hydrolysis and peptide profile of whey proteins using pancreatin |
المؤلفون: |
Silvestre, Marialice Pinto Coelho, Morais, Harriman Aley, Silva, Viviane Dias Medeiros, Silva, Mauro Ramalho |
المصدر: |
Nutrire ; volume 38, issue 3, page 278-290 ; ISSN 2316-7874 1519-8928 |
بيانات النشر: |
Springer Science and Business Media LLC |
سنة النشر: |
2013 |
مصطلحات موضوعية: |
Public Health, Environmental and Occupational Health, Nutrition and Dietetics, Physiology, Biochemistry, Endocrinology, Diabetes and Metabolism, Food Science |
نوع الوثيقة: |
article in journal/newspaper |
اللغة: |
unknown |
DOI: |
10.4322/nutrire.2013.026 |
الإتاحة: |
https://doi.org/10.4322/nutrire.2013.026Test |
رقم الانضمام: |
edsbas.FA05433F |
قاعدة البيانات: |
BASE |