دورية أكاديمية

Degree of hydrolysis and peptide profile of whey proteins using pancreatin

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Degree of hydrolysis and peptide profile of whey proteins using pancreatin
المؤلفون: Silvestre, Marialice Pinto Coelho, Morais, Harriman Aley, Silva, Viviane Dias Medeiros, Silva, Mauro Ramalho
المصدر: Nutrire ; volume 38, issue 3, page 278-290 ; ISSN 2316-7874 1519-8928
بيانات النشر: Springer Science and Business Media LLC
سنة النشر: 2013
مصطلحات موضوعية: Public Health, Environmental and Occupational Health, Nutrition and Dietetics, Physiology, Biochemistry, Endocrinology, Diabetes and Metabolism, Food Science
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: unknown
DOI: 10.4322/nutrire.2013.026
الإتاحة: https://doi.org/10.4322/nutrire.2013.026Test
رقم الانضمام: edsbas.FA05433F
قاعدة البيانات: BASE