-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Hamed Ahari
المصدر: پژوهشنامه حلال, Vol 4, Iss 2, Pp 1-16 (2021)
مصطلحات موضوعية: halal food ingredients, plant proteins, enzymatic and chemical modification, Islam, BP1-253, Food processing and manufacture, TP368-456, Production management. Operations management, TS155-194
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://jh-perTest.halal.ac.ir/article_135710.html; https://doaj.org/toc/2676-5624Test; https://doaj.org/toc/2676-5632Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Masoumeh Moslemi
المصدر: پژوهشنامه حلال, Vol 4, Iss 2, Pp 17-24 (2021)
مصطلحات موضوعية: ethanol, nutrient, absorption loss, halal, Islam, BP1-253, Food processing and manufacture, TP368-456, Production management. Operations management, TS155-194
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://jh-perTest.halal.ac.ir/article_135711.html; https://doaj.org/toc/2676-5624Test; https://doaj.org/toc/2676-5632Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammad Ahmadi
المصدر: پژوهشنامه حلال, Vol 4, Iss 2, Pp 25-32 (2021)
مصطلحات موضوعية: red meat, halal, globalization, opportunities, challenges, strengths and weaknesses, Islam, BP1-253, Food processing and manufacture, TP368-456, Production management. Operations management, TS155-194
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://jh-perTest.halal.ac.ir/article_135712.html; https://doaj.org/toc/2676-5624Test; https://doaj.org/toc/2676-5632Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Kianoosh Khosravi Darani
المصدر: پژوهشنامه حلال, Vol 4, Iss 2, Pp 33-39 (2021)
مصطلحات موضوعية: fermented beverage, kombucha, ethanol, halal, Islam, BP1-253, Food processing and manufacture, TP368-456, Production management. Operations management, TS155-194
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://jh-perTest.halal.ac.ir/article_135713.html; https://doaj.org/toc/2676-5624Test; https://doaj.org/toc/2676-5632Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Enam shokri, Soheil Eskandari
المصدر: پژوهشنامه حلال, Vol 4, Iss 2, Pp 40-51 (2021)
مصطلحات موضوعية: knowledge, attitude and performance, islam, halal food, meat products, standard, Islam, BP1-253, Food processing and manufacture, TP368-456, Production management. Operations management, TS155-194
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://jh-perTest.halal.ac.ir/article_135714.html; https://doaj.org/toc/2676-5624Test; https://doaj.org/toc/2676-5632Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Maryam Gharachorloo
المصدر: پژوهشنامه حلال, Vol 4, Iss 2, Pp 52-59 (2021)
مصطلحات موضوعية: oil and fat, analysis, halal, Islam, BP1-253, Food processing and manufacture, TP368-456, Production management. Operations management, TS155-194
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://jh-perTest.halal.ac.ir/article_135715.html; https://doaj.org/toc/2676-5624Test; https://doaj.org/toc/2676-5632Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Masoud Honarvar
المصدر: پژوهشنامه حلال, Vol 4, Iss 2, Pp 60-76 (2021)
مصطلحات موضوعية: food waste, halal food, waste recycling, Islam, BP1-253, Food processing and manufacture, TP368-456, Production management. Operations management, TS155-194
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://jh-perTest.halal.ac.ir/article_135716.html; https://doaj.org/toc/2676-5624Test; https://doaj.org/toc/2676-5632Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Fereshteh Sahraei
المصدر: پژوهشنامه حلال, Vol 4, Iss 2, Pp 77-88 (2021)
مصطلحات موضوعية: halal food, gelatin, deoxyribonucleic acid, polymerase chain reaction, Islam, BP1-253, Food processing and manufacture, TP368-456, Production management. Operations management, TS155-194
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://jh-perTest.halal.ac.ir/article_135717.html; https://doaj.org/toc/2676-5624Test; https://doaj.org/toc/2676-5632Test
-
9دورية أكاديمية
مصطلحات موضوعية: halal, halal food, islam, halal tourism, health, analysis, Islam, BP1-253, Food processing and manufacture, TP368-456, Production management. Operations management, TS155-194
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://jh-perTest.halal.ac.ir/journal/aim_scope?lang=en; http://jh-perTest.halal.ac.ir/?lang=en; http://jh-perTest.halal.ac.ir/journal/authors.note?lang=en; http://jh-perTest.halal.ac.ir/journal/about?lang=en
الوصول الحر: https://doaj.org/toc/2676-5632Test
-
10دورية أكاديمية
المصدر: جستارهای اقتصادی, Vol 17, Iss 34, Pp 235-252 (2020)
مصطلحات موضوعية: halal brand, export, food, global markets, competitiveness, Islam, BP1-253, Economics as a science, HB71-74
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://iee.rihu.ac.ir/article_1825_1c1176ac27b3e5d656b8cb1a71cb8af8.pdfTest; https://doaj.org/toc/1735-3300Test; https://doaj.org/toc/2588-5812Test