رسالة جامعية
Lipoxygenase 결핍 콩의 이화학적 성질과 가공 특성 ; Physicochemical and processing characteristics of lipoxygenase deficient soybeans
العنوان: | Lipoxygenase 결핍 콩의 이화학적 성질과 가공 특성 ; Physicochemical and processing characteristics of lipoxygenase deficient soybeans |
---|---|
المؤلفون: | 김수희 |
المساهمون: | 황인경, 食品營養學科 |
بيانات النشر: | 서울大學校 大學院 |
سنة النشر: | 1996 |
المجموعة: | Seoul National University: S-Space |
مصطلحات موضوعية: | Lipoxygenase 결핍 콩, Lipoxygenase deficient soybean, 노화촉진, Accelerated aging, 두유, Soy milk, 콩나물, Soybean sprout, 아이스크림, Ice cream |
الوصف: | 학위논문(박사)--서울大學校 大學院 :食品營養學科,1996. ; 학위논문(박사)-- |
نوع الوثيقة: | thesis |
وصف الملف: | xii, 139 p. |
اللغة: | Korean |
العلاقة: | http://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000081544Test; http://hdl.handle.net/10371/52915Test |
الإتاحة: | http://hdl.handle.net/10371/52915Test http://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000081544Test |
رقم الانضمام: | edsbas.D68C58FA |
قاعدة البيانات: | BASE |
الوصف غير متاح. |