-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Sayaka AKIHO, 秋保 さやか
المصدر: 国際開発研究 / Journal of International Development Studies. 2019, 28(2):19
-
2دورية أكاديمية
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Tomomi NETSU, 根津 朋実
المصدر: 教育学研究 / THE JAPANESE JOURNAL OF EDUCATIONAL RESEARCH. 2016, 83(4):398
-
4
المؤلفون: Qiaodanjiabu
المصدر: 総研大文化科学研究 = Sokendai review of cultural and social studies. 13:211-237
مصطلحات موضوعية: ワォッコル村, Amdo, アムド, 民族アイデンティティ, Rite of Passage, transformation, 人生儀礼, Bod Skor Village, チベット, Tibetan
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::329d20c856ed1e28e2a6a795b51ee1c7Test
http://id.nii.ac.jp/1013/00005225Test/ -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Fumiko Ohno, Hiromi Yamashita, Makiko Ogawa, Masae Toudou, Mieko Aoki, Natsuki Ganeko, Sachiko Makio, Satsuki Une, Tetsuko Hitomi, Wakako Fujii, 人見 哲子, 大野 婦美子, 小川 眞紀子, 山下 広美, 我如古 菜月, 槙尾 幸子, 畦 五月, 藤井 わか子, 藤堂 雅恵, 青木 三恵子
المصدر: Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science. 2013, :163
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Kioto YAMAGUCHI, 山口 季音
المصدر: 教育社会学研究 / The Journal of Educational Sociology. 2013, 92:241
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Hiroko Kaikiri, Hiromi Maeda, Keiko Yukitomo, Mihoko Murata, Yosihiko Ikawa, Yukinori Sato, 井川 佳子, 佐藤 之紀, 前田 ひろみ, 村田 美穂子, 海切 弘子, 行友 圭子
المصدر: Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science. 2012, :92
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Atsuko Kohno, Hiroko Sakamoto, Masumi Kirimura, Natsuko Yukawa, Yasuko Yoneda, 坂本 裕子, 桐村 ます美, 河野 篤子, 湯川 夏子, 米田 泰子
المصدر: Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science. 2012, :88
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Akiko Ota, Chiho Shimamura, Hitomi Shigaki, Nobuko Kitano, Noriko Tomioka, Satsuki Miura, 三浦 さつき, 冨岡 典子, 喜多野 宣子, 太田 暁子, 島村 知歩, 志垣 瞳
المصدر: Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science. 2012, :89
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Akiko Uemura, Chizuru Yagi, Etsuko Yamamoto, Watanabe Toyoko, Yuko Higashine, 上村 昭子, 八木 千鶴, 山本 悦子, 東根 裕子, 渡辺 豊子
المصدر: Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science. 2012, :86