-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jessica Hao, Spencer Lang, Francis Mante, Krešimir Pavelić, Fusun Ozer
المصدر: Acta Stomatologica Croatica, Vol 55, Iss 1, Pp 76-89 (2021)
مصطلحات موضوعية: MeSH terms: Zeolites, Mechanical Phenomena, Anti-Infective Agents, Dental Materials. Author keywords: zeolite, dental mate-rial, antimicrobial, mechanical proper-ty, systematic review, Dentistry, RK1-715
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/file/369355Test; https://doaj.org/toc/0001-7019Test; https://doaj.org/toc/1846-0410Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Oktay Yerlikaya, Ecem Akan, Ozge Yildiz Bayram, Ayse Demet Karaman, Ozer Kinik
المصدر: Mljekarstvo, Vol 70, Iss 4, Pp 300-312 (2020)
مصطلحات موضوعية: Mozzarella, plants, microstructure, meltability, fresh cheeses, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/file/354102Test; https://doaj.org/toc/0026-704XTest; https://doaj.org/toc/1846-4025Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Hatice Buyukozer Ozkan, Funda Kont Cobankara, Zafer Sayin, Fusun Ozer
المصدر: Acta Stomatologica Croatica, Vol 54, Iss 3, Pp 250-262 (2020)
مصطلحات موضوعية: Root Canal Irrigants, Local Anti-Infective Agents, E. faecalis, Dentistry, RK1-715
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/file/354610Test; https://doaj.org/toc/0001-7019Test; https://doaj.org/toc/1846-0410Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Albayrak Ozer, Ebru, Ozer, Umit
المصدر: Croatian Journal of Education : Hrvatski časopis za odgoj i obrazovanje ; ISSN 1848-5189 (Print) ; ISSN 1848-5197 (Online) ; Volume 22 ; Issue 2
مصطلحات موضوعية: digital citizenship, having own computer, having own internet connection, internet self-efficacy, sleep patterns, digitalno građanstvo, vlastito računalo, vlastita internetska veza, samodostatnost u korištenju interneta, obrazac spavanja
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/240995Test
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Acta stomatologica Croatica ; ISSN 0001-7019 (Print) ; ISSN 1846-0410 (Online) ; Volume 54 ; Issue 3
مصطلحات موضوعية: sredstva za ispiranje korijenskog kanala, lokalna antimikrobna sredstva, E. faecalis, Root Canal Irrigants, Local Anti-Infective Agents
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/243986Test
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka ; ISSN 0026-704X (Print) ; ISSN 1846-4025 (Online) ; Volume 70 ; Issue 4
مصطلحات موضوعية: Mozzarella, začinskog bilje, mikrostruktura, sposobnost topljenja, svježi sirevi, plants, microstructure, meltability, fresh cheeses
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/243651Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ecem Akan, Ozer Kinik
المصدر: Mljekarstvo, Vol 68, Iss 1, Pp 46-56 (2018)
مصطلحات موضوعية: Turkish White cheese, mineral salt replacement, proteolysis, low sodium, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/file/283671Test; https://doaj.org/toc/0026-704XTest; https://doaj.org/toc/1846-4025Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Gülfem Unal, Elif Ozer
المصدر: Mljekarstvo, Vol 68, Iss 3, Pp 192-200 (2018)
مصطلحات موضوعية: probiotic yoghurt, prebiotic, texture, sensory characteristics, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/file/297867Test; https://doaj.org/toc/0026-704XTest; https://doaj.org/toc/1846-4025Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Tiryakioğlu, Ibrahim, Yigit, Cemal Ozer, Ozkaymak, Caglar, Baybura, Tamer, Yilmaz, Mustafa, Ugur, Mehmet Ali, Yalcin, Mustafa, Poyraz, Fatih, Sözbilir, Hasan, Gulal, Vahap Engin
المصدر: Geofizika ; ISSN 0352-3659 (Print) ; ISSN 1846-6346 (Online) ; Volume 36 ; Issue 1
مصطلحات موضوعية: Akşehir-Simav fault system, surface deformation, digital levelling, Bolvadin fault, Western Anatolia, rasjedni sustav Akşehir-Simav, deformacija površine, digitalni nivelman, rasjed Bolvadin, zapadna Anadolija
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/228493Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Elif Ozer, Gülfem Unal
المصدر: Mljekarstvo, Vol 68, Iss 3, Pp 192-200 (2018)
مصطلحات موضوعية: probiotic yoghurt, prebiotic, texture, sensory characteristics, Dairying, SF221-250