يعرض 1 - 9 نتائج من 9 نتيجة بحث عن '"salmonella typhi"', وقت الاستعلام: 0.64s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية

    العنوان البديل: Study on optimization of extraction conditions and activity of functional components from Dieffenbachia picta. (English)

    المصدر: Acta Agriculturae Zhejiangensis; 2023, Vol. 35 Issue 2, p383-393, 11p

  3. 3
    دورية أكاديمية

    العنوان البديل: Optimization on extraction technology of bacteriostatic extract from Indocalamus leaves and its bacteriostatic test. (English)

    المؤلفون: 刘立萍, 徐鹏, 雷小红, 王宁, 杨兵

    المصدر: Food & Machinery; 2022, Issue 10, p171-177, 7p

  4. 4
    دورية أكاديمية

    العنوان البديل: Isolation, identification, serotyping and pathogenicity of Salmonella from Yaks in Tibet. (English)

    المصدر: Journal Of Sichuan University (Natural Sciences Division) / Sichuan Daxue Xuebao-Ziran Kexueban; 2022, Vol. 59 Issue 4, p1-8, 8p

    مصطلحات جغرافية: TIBET (China), LHASA (China)

  5. 5
    دورية أكاديمية

    العنوان البديل: Study on the Bioactivity of Periconia igniaria Stdif10, an Endophytic Fungus Isolated from Root Tuber of Chinese Medicinal Plant Stephania dielsiana. (English)

    المصدر: Journal of Henan Agricultural Sciences; 2020, Vol. 49 Issue 1, p75-81, 7p

  6. 6
    دورية أكاديمية
  7. 7
    تقرير

    المؤلفون: 曾浩洋

    المساهمون: 行政院衛生署, 中興大學食品科學系

    العلاقة: http://grbsearch.stpi.narl.org.tw/GRB/result.jsp?id=635435Test& plan_no=DOH90-TD-1007& plan_year=90& projkey=PG9007-0063& target=plan& highStr=*& check=0& pnchDesc=%E9%A3%9F%E5%93%81%E5%8F%8A%E8%87%A8%E5%BA%8A%E6%A8%A3%E5%93%81%E4%B8%AD%E5%82%B7%E5%AF%92%E3%80%81%E9%BC%A0%E5%82%B7%E5%AF%92%E5%8F%8A%E8%85%B8%E7%82%8E%E6%B2%99%E9%96%80%E6%B0%8F%E8%8F%8C%E5%90%8C%E6%99%82%E6%AA%A2%E6%B8%AC%E7%94%A8%E5%A4%9A%E5%A5%97%E5%BC%8FPCR%E5%A5%97%E7%B5%84%E7%99%BC%E5%B1%95%E8%88%87%E6%87%89%E7%94%A8; DOH90-TD-1007; http://hdl.handle.net/11455/56612Test

  8. 8
    تقرير

    المؤلفون: 曾浩洋

    المساهمون: 行政院衛生署

    العلاقة: http://grbsearch.stpi.narl.org.tw/GRB/result.jsp?id=561519Test& plan_no=DOH89-TD-1051& plan_year=89& projkey=PG8909-0344& target=plan& highStr=*& check=0& pnchDesc=%E9%A3%9F%E5%93%81%E5%8F%8A%E8%87%A8%E5%BA%8A%E6%A8%A3%E5%93%81%E4%B8%AD%E5%82%B7%E5%AF%92%E5%8F%8A%E8%85%B8%E7%82%8E%E6%B2%99%E9%96%80%E6%B0%8F%E6%A1%BF%E8%8F%8C%E5%90%8C%E6%99%82%E6%AA%A2%E6%B8%AC%E7%94%A8%E5%A4%9A%E5%A5%97%E5%BC%8FPCR%E5%A5%97%E7%B5%84%E4%B9%8B%E7%99%BC%E5%B1%95%E8%88%87%E6%87%89%E7%94%A8; DOH89-TD-1051; http://hdl.handle.net/11455/67353Test

  9. 9
    تقرير

    المؤلفون: 曾浩洋

    المساهمون: 行政院國家科學委員會, 中興大學食品科學系

    العلاقة: http://grbsearch.stpi.narl.org.tw/GRB/result.jsp?id=434902Test& plan_no=NSC88-2214-E005-002& plan_year=88& projkey=PD8802-0267& target=plan& highStr=*& check=0& pnchDesc=%E9%A3%9F%E5%93%81%E7%97%85%E5%8E%9F%E8%8F%8C%E6%B2%99%E9%96%80%E6%B0%8F%E8%8F%8CS.+typhi%E5%8F%8AS.+typhimurium%E4%B9%8B%E5%88%86%E5%AD%90%E5%88%86%E9%A1%9E+%28III%29; NSC88-2214-E005-002; http://hdl.handle.net/11455/56351Test