-
1دورية أكاديمية
العنوان البديل: Investigating the possibility of producing celiac bread using Lactic Acid Corn sourdough using Lactobacillus plantarum At two levels of 5 and 10 %. (English)
المؤلفون: مژده فاضل تهرانی, حسین جلالی, عبدالرضا محمدي ن, لیلا نوري
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Dec2021, Vol. 18 Issue 118, p213-222, 10p
مصطلحات موضوعية: BREAD, CELIAC disease, RICE flour, CORN bread, CORN flour, GLUTEN-free diet, FLOUR
-
2دورية أكاديمية
العنوان البديل: Evaluation of Glycyrrhizia glabra effect on physicochemical and sensory properties of gluten-free cookie containing millet and soy flour. (English)
المؤلفون: الهه خسروي, علیرضا مسعود نیا, سیده فاطمه ضیاضی
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Sep2021, Vol. 18 Issue 115, p37-47, 11p
مصطلحات موضوعية: LICORICE (Plant), RICE flour, CELIAC disease, SMALL intestine, MILLETS, GLUTEN-free foods, FLOUR, SOY flour
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: E. Moawad, I. Rizk, Y. Kishk, M. Youssif
المصدر: Arab Universities Journal of Agricultural Sciences, Vol 26, Iss Special issue (2D), Pp 2387-2400 (2018)
مصطلحات موضوعية: wheat flour, quinoa flour, corn flour, rice flour, rheological properties, pan bread, gluten free biscuit, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://ajs.journals.ekb.eg/article_35607_0f415667fafb97c38335ade276308252.pdfTest; https://doaj.org/toc/1110-2675Test; https://doaj.org/toc/2636-3585Test