-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing LIU, Na JIN, Chunqin SHI, Yongshuang LI, Qingsheng DENG, Xuanfei LUO, Yan LIU, Baojun YANG, Long NIE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 8, Pp 216-226 (2024)
مصطلحات موضوعية: plant-based meat, pea protein, formula optimized, texture properties, in vitro digestion, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenjuan HOU, Yang QIN, Dan ZHANG, Xinjie JIANG, Zhongna YU, Xin GENG, Qijing DU, Hongning JIANG, Yongxin YANG, Rongbo FAN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 2, Pp 175-182 (2024)
مصطلحات موضوعية: pea protein, fermentation process, sensory evaluation, physical properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Jingru WANG, Hongju HE, Yadong ZHU, Hui WANG, Hanjun MA, Fusheng CHEN, Shengming ZHAO, Haijuan NAN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 14, Pp 312-317 (2023)
مصطلحات موضوعية: near-infrared, meat adulteration, pea protein, hyperspectral imaging, partial least squares, rapid detection, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Hang ZHOU, Tong XIAO, Tiemin XIE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 6, Pp 485-493 (2023)
مصطلحات موضوعية: pea protein, physical modification, chemical modification, enzymatic modification, combined modification, food applications, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Huihui PENG, Sihua WANG, Jing ZHANG, Jialin SONG, Minghui YUE, Xin WNAG, Chengye MA
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 8, Pp 188-195 (2022)
مصطلحات موضوعية: high moisture extrusion, pea protein, additives, factor analysis, response surface methodology, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test