-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Minmin SUN, Shufang ZHENG, Qing WANG, Fudong WANG, Shuzhi YUAN, Jiankang CAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 13, Pp 292-299 (2024)
مصطلحات موضوعية: sweet corn, cold storage, mass loss, soluble sugar, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaoliang ZHAO, He MOU, Jing ZHANG, Weijie ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 13, Pp 212-220 (2024)
مصطلحات موضوعية: sophora flavescens ait., polysaccharide, process optimized, antioxidant activity, hypolipidemic activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Shengpeng ZHANG, Genyi ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 13, Pp 99-107 (2024)
مصطلحات موضوعية: rutin, hydroxypropyl-β-cyclodextrin, inclusion complex, solubility, antioxidant activity, stability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ying SHI, Chao ZHANG, Xinrong QIU, Chunhe GU, Kexue ZHU, Yanjun ZHANG, Xiaoai CHEN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 198-204 (2024)
مصطلحات موضوعية: noni, natural sun-drying, vacuum freeze-drying, hot air-drying, polyphenol, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaolong ZHANG, Binxia WU, Zhaoyu ZHU, Guangzhi XU, Yan WANG, Youzuo ZHANG, Qinxue NI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 10-17 (2024)
مصطلحات موضوعية: gardenia jasminoides ellis, different parts, active components, high-performance liquid chromatography (hplc), antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaona ZHAI, Longbiao HU, Yuanyuan LI, Xinqun ZHOU, Ping WANG, Liang LIANG, Xuefang HU, Zhimin ZHANG, Haisheng PEI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 189-197 (2024)
مصطلحات موضوعية: rapeseed cake, superfine grinding, flavourzyme, active peptide, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuqi MA, Mei WANG, Xiaonian CAO, Qiang LI, Dingtao WU, Ling DONG, Fengju ZHANG, Yichen HU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 296-306 (2024)
مصطلحات موضوعية: tatary buckwheat, pleurotus eryngii, fermentation, antioxidant activity, chronic alcoholic liver injury, chronic alcoholic gastric mucosal injury, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yueyue CAI, Abla MERHABA, Lu GAO, Lixin YANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 213-221 (2024)
مصطلحات موضوعية: rosa rugosa 'dianhong', fermentation process, phenolics, antioxidant activity, anti-inflammatory activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Qiufan ZHONG, Wei LI, Weihong SUN, Fangwei LI, Mingyong ZENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 198-206 (2024)
مصطلحات موضوعية: spirulina polyphenols, porous starch, zein, microcapsule, structure characterization, stability, antioxidant activity, in vitro digestion, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Juqing HUANG, Weibin LI, Qi WANG, Xuefang GUAN, Bin LIN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 101-109 (2024)
مصطلحات موضوعية: wuyi rock tea, rice noodle, quality, in vitro digestive characteristics, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test