-
1دورية أكاديمية
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 23, Pp 194-202 (2023)
مصطلحات موضوعية: scutellaria barbata, total flavonoids, process optimization, purification, antioxidant activity, antitumor activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaojie LI, Jinxin LIU, Jianhua LI, Yali TAN, Weili DU, Xiao LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 13, Pp 214-223 (2023)
مصطلحات موضوعية: tea polyphenols, macroporous adsorption resin, purification, regeneration, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Guofeng DU, Mengqi YIN, Feilong LIANG, Ning JIANG, Hongman CHEN, Jifeng JIAO, Fengyi LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 37-44 (2023)
مصطلحات موضوعية: polysaccharide, low-molecular-weight enteromorpha polysaccharides, preparation, antioxidant activity, purification, characterization, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiancheng ZHAO, Huiyan LIU, Haitian FANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 23, Pp 71-78 (2022)
مصطلحات موضوعية: zizyphus jujuba cv. junzao, polysaccharides, purification, monosaccharide composition, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test