-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Rahi Golani, Chinglen Leishangthem, Hongwei Xiao, Qi Zhang, P.P. Sutar
المصدر: Journal of Future Foods, Vol 4, Iss 2, Pp 173-178 (2024)
مصطلحات موضوعية: Roasting, Infrared, Total phenolic content, Antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277256692300054XTest; https://doaj.org/toc/2772-5669Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Hui Hao, Chun Cui, Yuqing Xing, Xuewei Jia, Bingjie Ma, Wenyi Kang, Tianxiao Li, Mingqi Gao, Chunping Xu
المصدر: Journal of Future Foods, Vol 3, Iss 1, Pp 37-42 (2023)
مصطلحات موضوعية: polysaccharides, Stropharia rugosoannulata, sulfation, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772566922000726Test; https://doaj.org/toc/2772-5669Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Rahi Golani, Chinglen Leishangthem, Hongwei Xiao, Qi Zhang, P.P. Sutar
المصدر: Journal of Future Foods, Vol 4, Iss 2, Pp 173-178 (2024)
مصطلحات موضوعية: Roasting, Infrared, Total phenolic content, Antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277256692300054XTest; https://doaj.org/toc/2772-5669Test; https://doaj.org/article/8effb525a00d4e708021b5ec5cc71c95Test
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.jfutfo.2023.06.009Test
https://doaj.org/article/8effb525a00d4e708021b5ec5cc71c95Test