-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Xavier, Janifer Raj1 (AUTHOR) janifer@dfrl.drdo.in, Ramana, Karna Venkata1 (AUTHOR)
المصدر: Journal of Food Processing & Preservation. May2022, Vol. 46 Issue 5, p1-8. 8p.
مصطلحات موضوعية: INULIN, ICE cream, ices, etc., CELLULOSE, FACTORIAL experiment designs, MELTING, MICROBIAL cultures
مصطلحات جغرافية: CHANDIGARH (India)
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: KURULTAY, ŞEFIK1, ÖKSÜZ, ÖMER1 ooksuz@nku.edu.tr, GÖKÇEBAĞ, ÖZKAN2
المصدر: Journal of Food Processing & Preservation. Feb2010 Supplement 1, Vol. 34, p346-354. 9p. 1 Chart, 7 Graphs.
مصطلحات موضوعية: ICE cream, ices, etc., COCONUT oil, LOCUST bean gum, CELLULOSE, FROZEN desserts