-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: McKie, Vincent A.1 vincent@megazyme.com, McCleary, Barry V.1
المصدر: Journal of Cereal Science. Jul2015, Vol. 64, p70-75. 6p.
مصطلحات موضوعية: *WHEAT quality, *PREHARVEST sprouting of corn, *AMYLASES, *FOOD chemistry, *HARVESTING
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mangan, David1 David@megazyme.com, McCleary, Barry V.1, Cornaggia, Claudio1, Ivory, Ruth1, Rooney, Edward1, McKie, Vincent1
المصدر: Journal of Cereal Science. Mar2015, Vol. 62, p50-57. 8p.
مصطلحات موضوعية: *PULLULANASE, *COLORIMETRY, *FLUORIMETRY, *HYDROLYSIS, *GLYCOSYLATION
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: McCleary, Barry V.1 barry@megazyme.com, Blakeney, Anthony2, Copeland, Les3, Caldwell, Robert3
المصدر: Journal of Cereal Science. Nov2008, Vol. 48 Issue 3, p563-564. 2p.
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Mangan, David1 David@megazyme.com, Cornaggia, Claudio1, Liadova, Agnija1, Draga, Anna1, Ivory, Ruth1, Evans, D. Evan2, McCleary, Barry V.1
المصدر: Journal of Cereal Science. Nov2018, Vol. 84, p90-94. 5p.
مصطلحات موضوعية: *BARLEY, *MALT, *ARABINOXYLANS, *POLYSACCHARIDES, *VISCOSITY, *XYLANASES
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Mangan, David1 David@megazyme.com, Szafranska, Anna2, McKie, Vincent1, McCleary, Barry V.1
المصدر: Journal of Cereal Science. Jul2016, Vol. 70, p240-246. 7p.
مصطلحات موضوعية: *COMPOSITION of wheat, *WHEAT enzymes, *AMYLASES, *BAKED products, *BREAD quality, *GRAIN milling